workshop: DROOMBOARD MAKEN

Workshop maak je eigen droombord!

Ben jij bekend met de wondervraag? Weet jij wat jouw stip aan de horizon is?
 

Stel er is een wonder, wat zou je dan anders willen? Er zijn geen beperkingen, oordelen of onmogelijkheden én je had een toverstokje. Hoe ziet jouw ultieme leven er dan uit?
 

Met deze vragen gaan we aan de slag tijdens deze workshop. Je gaat als het ware je eigen droom beleven, jouw zoektocht naar geluk. Het kan éven gaan over de weg die al is afgelegd maar de focus ligt op de toekomst, naar dát wat jij graag wilt. En dát wat jij graag wilt, heb je het universum in te zetten.
 

We doen dit aan de hand van het maken van een droombord. Je gaat knippen, plakken, schrijven, dromen, voelen, weten, onderzoeken, focussen op dat wat voor jou nodig is om jouw droom de wereld in te helpen.
 

Na het maken van het droombord presenteer je deze aan elkaar. Door hardop te dromen zet je ook daadwerkelijk iets in de wereld. 
 

Deze workshop is een leuke, ongedwongen, onbetaalbare, eerste stap naar jouw toekomst. Kritisch kijken naar wat je nu doet en wat juist niet. Geen therapiesessie maar een eerste aanzet tot zelfbewustzijn op een toegankelijke manier.
 

Dit prachtige cadeau aan jezelf kost € 55,- inclusief koffie/thee/lekkers en duurt 2,5 uur. Kom je samen met iemand dan zijn de kosten € 90,-.