TEAM COACHING

Bedrijven, groepen -en teamcoaching

 

Coaching met paarden is bijzonder geschikt voor groeps- en teamprocessen. Paarden zijn in hun element wanneer ze samen in een kudde zijn. Ze communiceren, werken samen, zorgen voor harmonie, streven veiligheid na en dit allemaal op een zo effectief mogelijke manier. Een eigen vraagstuk neerleggen tussen en bij de paarden geeft een antwoord op wat nodig is voor het geheel. Waar is behoefte aan in uw team, het bestuur, het management, de maatschap of het wijkteam? Leiderschap is belangrijk in een kudde en elk lid daarvan verdient een eigen plek. Zo ontstaat samenwerking en balans.

Via coaching met paarden wordt vaak heel helder, snel en effectief inzicht verkregen in wat er nodig is in een groep/team, hoe het functioneert, hoe de interactie is met elkaar, wat er speelt en waar mogelijke verbeterpunten liggen. Waar ligt jullie kracht, welke talenten zijn aanwezig en hoe kunnen jullie als team elkaar versterken.
 

Tijdens de sessie(s) krijg je inzicht in:

-          hoe je als team en/of als organisatie functioneert;

-          hoe effectief zijn jullie met elkaar;

-          hoe verloopt de (non-verbale) communicatie;

-          hoe is het leiderschap;

-          wat is de gezamenlijke doelstelling;

-          kent iedereen zijn/haar verantwoordelijkheden;

-          staan alle neuzen dezelfde kant op.
 

Coaching met de inzet van paarden is naast leerzaam en effectief ook ontzettend leuk. Op een ontspannen manier worden inzichten opgedaan die vertaald kunnen worden naar de werkvloer.