workshop: VERBAAS JE NIET VERWONDER JE SLECHTS

Workshop kennismaking coaching met paarden

De ideale manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met coaching met behulp van paarden.
 

Wanneer wij bij paarden zijn, worden we deel van de kudde. Ze leven in het moment, er zijn geen verwachtingen voor de toekomst en weinig uit het verleden. Daarom kunnen ze dus ook niet liegen, bedriegen of misleiden. Ze bieden ons een unieke kans onszelf te zien in het hier en nu. Paarden reageren op wat er in ons hart zit en niet in ons hoofd. Ze hebben een enorme aantrekkingskracht en maken iets los bij mensen.
 

Paarden bieden de mogelijkheid om ingangen te vinden naar zelfverbetering en zelfbewustzijn. Als je op een paard afstapt is dat het begin van een avontuur waarbij je persoonlijke ontwikkeling een duwtje krijgt. De impact van een non-verbale boodschap van een paard is vaak onuitwisbaar. Coachsessies met paarden hebben een helende werking op lichaam en ziel.
 

Ons hart is de plek in ons lichaam waar vanuit we ons verbinden. Wanneer we ons hart durven openen zijn we in staat om diepere verbindingen aan te gaan, ook met onszelf! Hier kunnen we de bron (Uppruna) van wijsheid vinden die ons kan leiden op de weg die voor ons goed is. Vanuit ons hart kunnen we ook een puur contact maken met de paarden waarin wij niet gehinderd worden door allerlei gedachten.

 

Centraal staat wat het paard jou wil vertellen over jezelf, wat laat het paard jou zien en voelen.
 

Heb jij zin in een heerlijke ochtend vol verwondering en ben je benieuwd welke boodschap mijn kudde voor jou heeft, kom dan en ervaar de magie, intuïtie en taal van de paarden. Je kunt je opgeven via info@uppruna.nl en vermeldt er even duidelijk bij welke dag je komt (voor de data, zie de agenda). De kosten bedragen Eur 35,00 per persoon inclusief BTW, koffie en thee.