WANDELCOACHING

Wandelen in de natuur met nét wat extra’s! Wat houdt dat in? Hoe is het met jouw energieniveau gesteld? Hoe beloop jij je pad momenteel? Loop je jezelf steeds maar weer voorbij?

De natuur heeft een helend vermogen, daar zijn intussen veel artikelen over geschreven. Mijn energieniveau neemt toe als ik buiten ben, omgeven ben door rust, ruimte, stilte, de natuur, dieren en natuurlijk het groen om me heen. Wil jij dat ook ervaren? Wil jij weer in je kracht komen, energie opdoen, rust en bezinning in drukke tijden, moment van reflectie naar jezelf, weten waar je nu staat? De natuur weerspiegelt wat er in ons leeft.

Als coach wandel ik graag met je mee. Naast ons huis ligt een wandelpad van Natuurmonument wat leidt naar o.a. de Strijbeekse heide of andere mooie plekken. Al lopend gaan we met elkaar in gesprek. Niet statisch tegenover elkaar zitten en praten, maar in beweging zijn, zowel fysiek als mentaal. Wandelen en buiten zijn geeft rust in je hoofd.

De verschillende werkvormen die ik in mijn praktijk gebruik, zijn in de natuur met zijn eigen symboliek ook terug te vinden. Denk bijv. aan een omgevallen boomstam, welke symboliek heeft het voor jou? Een splitsing van een (bos)pad, welke weg kies jij? Een windvlaag, een vlinder of een roofvogel. Wat betekent dat voor jou?

Een wandelcoaching duurt ongeveer anderhalf uur. Het gesprek kan eventueel binnen afgerond worden met een kopje koffie of thee. Ben je benieuwd welke helende werking de natuur op jou kan hebben, neem dan vrijblijvend contact op via info@uppruna.nl.

IMPRESSIE van de directe OMGEVING

Uppruna
Uppruna

uppruna - wandelcoaching - omgeving

press to zoom
Uppruna
Uppruna

uppruna - wandelcoaching - omgeving

press to zoom
1/6