workshop: BEWONDER HOE BIJZONDER JE BENT!

Voor kinderen in de leeftijd van 8 – 12 jaar!

De workshop “Bewonder hoe bijzonder je bent!” is een leuke en magische dag waarbij de kinderen in hun eigen kracht mogen komen te staan. Dit met en tussen de paarden.
 

Deze dag werken we aan zelfvertrouwen zodat de eigenwaarde van het kind groeit en ze hun eigen talenten en krachten herkennen. Zo leren ze ook wat ze met hun eigen lichaam en gedrag kunnen realiseren. We werken aan (basis)emoties en gevoelens. Wat vind je spannend en waarom? Hoe staat het met je zelfvertrouwen? Voel je je blij, angstig of misschien onzeker? Waar voel je dat in je lijf? Heel praktisch gaan we aan de slag met: communicatie (verbaal, non-verbaal), samenwerken, grenzen aangeven én verleggen, zelfvertrouwen en nog zoveel meer.
 

We werken met de kinderen door middel van opdrachten, lichaamsgerichte oefeningen, visualisaties, diverse spelvormen en creativiteit. Dit alles met en tussen de paarden.
 

Waarom paarden? Omdat paarden gewoon ZIJN, geen visitekaartjes lezen en vrij zijn van oordelen. Door letterlijk samen (buiten) in beweging te komen worden gevoelens, emoties, zintuigen en ons denken in werking gezet. En daardoor creëer je meer bewustzijn in denken, doen en handelen. En uiteraard vergeten we de (brood)nodige humor die dag niet.
 

Ervaring met paarden is niet nodig. Er wordt niet op de paarden gereden, we werken vanaf de grond met de dieren.
 

De ouders kunnen na afloop horen wat we gedaan hebben en/of met ons bespreken wat er voor moois is opgevallen.
 

Kom de magie, intuïtie en taal van de paarden ervaren!! Maximaal 8 deelnemers kunnen zich aanmelden. De kosten voor deze bijzondere dag bedragen € 95,00 incl. drinken, lunch en lekkers. De dag duurt van 10.00 – 16.00 uur en vindt plaats op 2 juli 2022.
 

Deze workshop wordt gegeven door psychosociaal therapeut / coach Mandy Mols (www.uppruna.nl) en Eva Sprangers (leerkracht basisonderwijs). De 3 superlieve paarden Alfi, Indy en Rheza staan al te wachten. Je kunt je aanmelden via: info@uppruna.nl.

EEN KLEINE IMPRESSIE
(foto's worden alleen geplaatst na toestemming van de ouders)

Uppruna
Uppruna

Bewonder hoe bijzonder je bent

press to zoom
Uppruna
Uppruna

Bewonder hoe bijzonder je bent

press to zoom
1/3