workshop: COACHING MET PAARDEN

‘Bewustworden op zielsniveau’

Paarden bieden de mogelijkheid om ingangen te vinden naar zelfverbetering en zelfbewustzijn. Als je op een paard afstapt is dat het begin van een avontuur waarbij je persoonlijke ontwikkeling een duwtje krijgt. De impact van een non-verbale boodschap van een paard is vaak onuitwisbaar. Coachsessies met paarden hebben een helende werking op lichaam en ziel.
 

Een paard heeft geen innerlijke stem nodig, ze voelen en leven in het moment, zonder verdere verwachtingen. Paarden reageren op wat er in ons hart zit en niet in ons hoofd. Ons hart is de plek in ons lichaam waar vanuit we ons verbinden. Vanuit ons hart kunnen we ook een puur contact maken met de paarden zonder dat we gehinderd worden door allerlei gedachten.

 

Coaching met paarden gaat voorbij het weten, direct naar de bron (Uppruna).

 

De omgang met zo’n puur, imposant wezen dat volledig in het nu leeft, vrij is van elk oordeel en reflecteert op wat er is maakt altijd iets bij je los. En dat biedt weer nieuwe ingangen naar zelfverbetering en zelfbewustzijn.
 

Centraal staat wat het paard jou wil vertellen over jezelf, wat laat het paard jou zien en voelen. Met deze thema’s of vragen van jou gaan we aan de slag. Zijn in het hier en nu. Hoe is het gesteld met jouw gedachten, jouw adem, jouw energie en jouw lichaam. We gaan aan het werk in de rijbak op de grond en niet op het paard. Ervaring met paarden is niet nodig, er wordt niet op de paarden gereden, je werkt dus vanaf de grond met de dieren.

Heb jij zin in een heerlijke dag vol verwondering en groei en ben je benieuwd welke boodschap mijn kudde voor jou heeft, doe dan mee! Kom en ervaar de magie, intuïtie en taal van de paarden. De kosten voor deze workshop die van 10:00 tot 16:00 duurt,  bedragen Eur. 95,00 per persoon inclusief BTW, koffie, thee en lunch. Je kunt je opgeven via info@uppruna.nl.