workshop: MAAK JE EIGEN "TALKING STICK"!

Workshop krachtstok / talking stick maken (ook heel leuk voor kinderen)

Doe jij ook mee? Krachtstok, het woord zegt het al, verbinden je met kracht en kun je toepassen waar jij die kracht voor nodig hebt.
 

Een krachtstok maak je met een bepaalde intentie, bijvoorbeeld het versterken van een eigenschap in jezelf, zelfvertrouwen, openheid of verbinding. Ieder materiaal en elk symbool kan gebruikt worden, als het maar betekenis voor jou heeft. Je stopt jouw energie in de stok met de intentie deze te gaan gebruiken voor de kracht die jij nodig hebt.
 

Voor we de workshop starten aarden we eerst door middel van grondingsoefeningen. Dit doen we om je te verbinden met je eigen energie, die van de aarde en de kosmos. Verbinding met je diepere zelf, jouw innerlijke stilte, jouw bron (Uppruna) en uniekheid. Vanuit deze gedachten verbind je je met je krachtvoorwerp en ga je aan de slag.
 

Deze krachtstok gebruikten de Indianen vaak als praatstok of ‘talking stick’ tijdens een (groeps)gesprek. Degene die deze stok in handen heeft is de spreker waar met respect naar geluisterd wordt. Vervolgens wordt de stick weer doorgegeven aan de volgende spreker die dan de aandacht heeft.
 

Ga op zoek in de natuur naar je eigen krachtstok en breng deze mee! Mochten er andere materialen zijn die voor jou een speciale betekenis hebben, neem deze dan ook mee zodat je ze kunt gebruiken. Voor overige materialen zorg ik en zijn inbegrepen bij de prijs.


Als de stokken klaar zijn bestaat, indien gewenst, de mogelijkheid te kijken hoe de paarden op de stok en jou reageren. Ik coach met behulp van paarden en ga samen met jou kijken welke boodschap de paarden voor jou hebben.
 

Mocht je op een andere datum of met vrienden een workshop willen organiseren, neem dan contact op met mij, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Deze workshop is ook heel leuk en erg geschikt voor kinderen. Met een krachtstok kan een kind zijn eigen ruimte innemen of bijvoorbeeld een nare droom een plek geven. Wilt u dit doen voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

De kosten voor deze workshop bedragen € 35,00 incl. koffie/thee/lekkers en is van 10.00 – 12.30 uur.

ENKELE VOORBEELDEN

Uppruna
Uppruna

Krachtstok maken

press to zoom
Uppruna
Uppruna

Krachtstok maken

press to zoom
Uppruna
Uppruna

Krachtstok maken

press to zoom
1/1