workshop: VANDAAG GAAT HET OVER JOU!

Workshop vandaag gaat het over jou!

Ons hart is de plek in ons lichaam waar vanuit we ons verbinden. Wanneer we ons hart durven openen zijn we in staat om diepere verbindingen aan te gaan, ook met onszelf! Dit brengt meer vreugde en hierin kunnen we de bron (“uppruna”) van wijsheid vinden die ons kan leiden op de weg die voor ons goed is. Vanuit ons hart kunnen we ook een puur contact maken met de paarden waarin wij niet gehinderd worden door allerlei gedachten.
 

Op een prachtige, natuurlijke en rustige locatie gaat het vandaag over jou. We gaan op een ervaringsgerichte en intuïtieve manier aan de slag. We zullen werken met verschillende werkvormen die je inzicht geven over wat op dit moment belangrijk is in je leven. Deze dag biedt een unieke kans om jezelf te zien in het hier en nu. Hoe is het gesteld met jouw gedachten, jouw adem, jouw energie en jouw lichaam? Terugkerende thema’s die steeds maar weer de kop op duiken en die je niet veranderd krijgt. Tijdens deze leuke cursusdag krijg je inzicht via verschillende invalshoeken o.a. door de inzet van paarden. Kortom: een mooie stap richting verandering en groei!
 

Waarom de inzet van paarden? Wanneer wij bij paarden zijn, worden we deel van de kudde. Ze leven in het moment, er zijn geen verwachtingen voor de toekomst en weinig uit het verleden. Daarom kunnen ze dus ook niet liegen, bedriegen of misleiden. Ze bieden ons een unieke kans om onszelf te zien in ‘spiegels’, zodat we onszelf zien in het nu. Paarden reageren op wat er in ons hart zit en niet in ons hoofd. Ze hebben een enorme aantrekkingskracht en maken eigenlijk altijd iets los bij mensen. Paarden bieden de mogelijkheid om ingangen te vinden naar zelfverbetering en zelfbewustzijn. Als je op een paard afstapt, is dat het begin van een avontuur waarbij je persoonlijke ontwikkeling een duwtje krijgt. De impact van een non-verbale boodschap van een paard is vaak onuitwisbaar. Werken met en tussen de paarden heeft een helende werking op lichaam en ziel.
 

Heb jij zin in een heerlijke dag vol verwondering en groei, doe dan mee! Kom de magie, intuïtie en taal van de paarden ervaren. Maximaal 6 deelnemers kunnen zich inschrijven.

De kosten van deze bijzondere dag bedragen Eur 90,00 per persoon inclusief BTW, koffie, thee en lunch. 

Deze workshop wordt gegeven door Annet Moelands-Aarts (www.ah-gestalttherapie.nl) en Mandy Mols (www.uppruna.nl). Op onze websites kun je lezen wie we zijn en wat we doen. Je kunt je opgeven via info@ah-gestalttherapie.nl of info@uppruna.nl.